Olivier: de groothandel voor uw borden, servies, glazen en meer

Vindt de juiste artikelen in ons aanbod

Wanneer u op zoek bent naar alle denkbare artikelen die een horeca gelegenheid nodig zou kunnen hebben in het restaurant of de keuken, doet u er verstandig aan het assortiment van Olivier te bekijken. Als groothandel voor de horeca vindt u bij ons namelijk producten van borden en glazen tot servies van porselein. U bent altijd welkom ons online aanbod te bekijken. Heeft u uw keuze gemaakt, aarzel dan niet om direct uw bestelling aan ons door te geven!

Van porseleinen borden tot hoogwaardig servies: bij Olivier bent u van harte welkom

Groothandel Olivier helpt u graag met het vinden van het juiste servies, bestek of keukenapparatuur voor uw horeca gelegenheid of hotellerie. Bekijk onze duidelijke, uitgebreide webwinkel met een weelderig assortiment van borden, servies en glazen. Ook kunt u kiezen uit de vele keukenmaterialen. Van porseleinen borden tot inductie pannen, wij bieden u zo veel mogelijk keuze. Bent u benieuwd welke bedrijven overtuigd zijn door ons assortiment? Neem dan een kijkje naar onze referenties!

Bij Olivier kunt u terecht voor:

  • een uitgebreid assortiment;
  • 30 jaar ervaring;
  • design als leidend motief;
  • kwaliteit in producten en dienstverlening;
  • een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Het aanbod van Olivier bekijken

De webshop van Olivier is op elk moment van de dag te bezoeken. Hier vindt u een compleet overzicht van de producten die wij verkopen en bent u in staat deze veilig en snel te bestellen. Wij zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Heeft u vragen? Dan helpen wij u natuurlijk graag.