Demeyere pannen: inductie pannen van de beste kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit keukengereedschap

Demeyere en Staub, bekende namen op het gebied van pannen voor in de professionele keuken. Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare aanbieder van dit topmerk, bent u bij Olivier aan het juiste adres. Vooral de inductie pannen staan bij veel professionele horeca gelegenheden bekend om hun uitstekende prestaties op het gebied van energieverbruik, warmteverdeling en milieuvriendelijkheid. Wanneer u ook gebruik wilt maken van de pannen van dit topmerk, nodigen wij u van harte uit het online aanbod te bekijken. Wanneer u uw heeft keuze gemaakt, is het altijd mogelijk een bestelling te plaatsen!

Ook voor Staub pannen komt u bij Olivier

Olivier staat volledig achter de producten in ons assortiment, die worden geselecteerd op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design. De pannen van Demeyere hebben om die reden een plekje verovert in ons aanbod! Deze top (inductie) pannen worden in België geproduceerd en zijn absoluut onderscheidend dankzij het gebruik van meer-lagen materialen, waarmee hitte beter en sneller wordt opgenomen. Bent u benieuwd welke producten wij aanbieden? Bezoek dan de webwinkel! Op onze website kunt u bovendien altijd onze referenties online bekijken.

Bij Olivier kunt u terecht voor:

  • design als leidend motief;
  • 30 jaar ervaring;
  • een uitgebreid assortiment;
  • kwaliteit in producten en dienstverlening;
  • een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Uw bestelling online aan ons doorgeven

De webwinkel van Olivier is alle dagen van de week geopend, en u bent altijd welkom naar ons assortiment te kijken. Is uw oog op één (of meerdere) van onze inductie pannen gevallen, aarzel dan niet om deze te bestellen! Ook met vragen helpt Olivier u graag, en wij nodigen u uit contact met ons op te nemen.