Prachtige dinerborden bestellen bij Olivier

Hoge kwaliteit servies met zorg geselecteerd

Natuurlijk is elke horeca gelegenheid en hotellerie afhankelijk van prachtig, duurzaam servies. Olivier heeft om die reden een keuze gemaakt uit de beste merken dinerborden, waarmee u uw gasten op een juiste manier kunt bedienen. In ons aanbod hebben wij borden, bekers, schalen en komen van hoogwaardig porselein. Wacht niet om ons online aanbod te bekijken, en wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u direct een bestelling plaatsen.

Kiezen uit een breed assortiment porseleinen borden

Olivier snapt het belang van dinerborden op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en design. Bent u op zoek naar borden van porselein, die jarenlang meegaan, dan bent u op onze website op de juiste plek. Wij hebben namelijk een selectie gemaakt van het beste servies. Ook voor andere artikelen voor de horeca of hotellerie zoals bestek, keukengereedschap en glaswerk bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over onze referenties? Dan kunt u deze ook online bekijken.

Bij Olivier kunt u terecht voor:

  • een uitgebreid assortiment;
  • 30 jaar ervaring;
  • kwaliteit in producten en dienstverlening;
  • een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • design als leidend motief.

Bekijk het aanbod van Olivier

U bent op ieder moment van de dag van harte welkom de webshop van Olivier te bezoeken. Bekijk ons assortiment dinerborden en plaats gemakkelijk en snel uw bestelling! Heeft u vragen, dan helpen wij u natuurlijk graag.