Kristalglas (Tritan®) van Schott-Zwiesel

Uitstekende kwaliteit glazen

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit kristalglas voor gebruik in uw horecagelegenheid? Bekijk dan het assortiment Schott-Zwiesel glazen in de webwinkel van Olivier. Bij ons vindt u namelijk meer dan 250 verschillende artikelen van dit gerenommeerde merk. Het bestellen doet u via onze website veilig en snel. Wij zorgen dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt.

Prachtige Schott-Zwiesel bestelt u bij Olivier

Olivier is trots op het uitgebreide aanbod van Schott-Zwiesel kristalglazen, gemaakt van het revolutionaire Tritan® glas, dat wij in ons assortiment hebben opgenomen. Dit merk staat bekend om de perfecte vormgeving en glans van de glazen, maar ook een ongeëvenaarde helderheid en een bestendigheid tegen beschadigingen. Bovendien is Schott-Zwiesel kristalglas buitengewoon vaatwasbestendig en blijft het langer mooi helder dan andere glazen. Ook voor andere producten bent u bij ons aan het juiste adres. Wat dacht u van ons uitgebreide assortiment aan porselein, keukenmateriaal en keukenapparatuur? Op onze website bent u altijd welkom onze referenties te bekijken.

Bij Olivier kunt u terecht voor:

  • kwaliteit in producten en dienstverlening;
  • een uitgebreid assortiment;
  • design als leidend motief;
  • 30 jaar ervaring;
  • een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Bestel direct

Aarzel niet om ons aanbod aan kristalglazen te bekijken. Wilt u een bestelling plaatsen, dan kunt u dit natuurlijk direct via onze webshop doen. Als u vragen heeft kunt u contact met ons opnemen.