Koop uw Liebherr koelkast of vriezer bij Olivier

Wanneer u zeker wilt zijn van kwaliteit

Wanneer u als professioneel horeca etablissement of hotellerie op zoek bent naar professionele koelkasten of vriezers, doet u er verstandig aan het aanbod van Liebherr bij Olivier te bekijken. Dit gerenommeerde merk staat namelijk bekend om de hoogwaardige en duurzame producten in hun assortiment. Olivier heeft precies om die reden dit merk in de webshop opgenomen, om deze aan onze klanten aan te kunnen bieden. Wanneer u meer wilt weten over de beschikbare artikelen van Liebherr, nodigen wij u uit onze website te bezoeken. Deze is 24/7 bereikbaar.

Voor een kwalitatief uitstekende koelkast of vriezer van Liebherr

Bekijk het assortiment van Olivier en kies de vriezer of koelkast van topmerk Liebherr die u het meest aanspreekt. Liebherr uit Duitsland staat bekend om de producten met een laag energieverbruik en 5 jaar garantie. Daarbij is het een milieubewust merk, waarbij zuinigheid en effectiviteit belangrijke elementen zijn. Olivier heeft ook andere producten in de webwinkel, zoals porselein, keukenmateriaal en glaswerk. Voor een overzicht van onze referenties nodigen wij u uit onze website te bezoeken.

Bij Olivier kunt u terecht voor:

  • een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding;
  • kwaliteit in producten en dienstverlening;
  • 30 jaar ervaring;
  • een uitgebreid assortiment;
  • design als leidend motief.

Online uw bestelling plaatsen

Neem zeker de tijd ons aanbod aan Liebherr producten te bekijken. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u deze snel en gemakkelijk online bestellen. Wanneer u vragen heeft over ons aanbod, kunt u contact met ons opnemen.